Драмата в Народния театър добива нови и нови измерения. След

...
Драмата в Народния театър добива нови и нови измерения. След
Коментари Харесай

Пиарката на Доган и Народния нарече Морфов "насилник"

Драмата в Народния спектакъл добива нови и нови измерения. След като артисти и режисьорина сътрудника си Александър Морфов и на шефа Васил Василев, засегнатата пиарка почувства потребност от обществено изказване в своя отбрана.

В собствен пост във Facebook, без да загатва нито един път името на режисьора, тя го нарича  " не среднощен бунтовник, а принудител ". И прави опит от надрасканата врата с надписи " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай " да се изкара жертва на тормоз от страна на мощния пол - евентуално въодушевена и от петгодишнината на нестихващото оттатък океана придвижване за женска взаимност #MeToo.

Ето какво още написа Велислава Кръстева: " Че кой си ти, самопровъзгласил се за герой против една жена!? Кой ти дава право да нахлуваш и да дращиш. И след това да се опитваш да размениш местата на жертва и принудител.

И за какво?

Кой си ти, който организираш обществен линч? Извършваш опит за гражданско ликвидиране? Някакво средновековно аутодафе? Клеймиш и се гавриш с някого, с който просто не си склонен, не го приемаш, и искаш да го изчезнеш!?

За да получиш какво, което още не си получил? За да изчегърташ демоните си в мое лице? За да доведеш до органическа несъответственост този другояче превъзходен екип?

За да унизиш, накърниш, с цел да унищожиш. Ако това е житейска философия, доста тъпо.

... ”среднощен бунтовник ” - не. Насилник. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР