Драмата с войната в Украйна удари и по футболист на

...
Драмата с войната в Украйна удари и по футболист на
Коментари Харесай

Нападател на Черно море се притеснява за близките си в Украйна

Драмата с войната в Украйна удари и по футболист на Черно море. Нападателят Евгений Сердюк претърпява извънредно тежко събитията в родината си и има проблеми с концентрацията. Той бе осъден и по този начин пропусна дуела с Лудогорец, само че се чака през днешния ден да води офанзивата на “моряците ” против Локомотив (София).
 Локо (Сф) ще търси първа пролетна победа против Черно море Локо (Сф) ще търси първа пролетна победа против Черно море
Бащата на футболиста и неговия брат са били мобилизирани в украинската войска след нашествието на руснаците. Сердюк-старши е някогашен боен и е бил част от контингента в Афганистан.

„ Той получи позвъняване от майка си от Киев преди тренировката в петък и тя му сподели, че вижда летящите снаряди през прозореца. Всички от тима го поддържаме и желаеме да му помогнем, само че сигурно му е мъчно да мисли за футбол сега “, разкри треньорът на варненци Илиан Илиев пред „ Мач Телеграф “.

Сердюк признава, че фамилията му не е очаквало, че спорът ще ескалира дотам. Той е бил съветван да вземе роднините си във Варна по-рано, само че те самите не са били склонни да зарежат дома си. След въвеждането на военно състояние Украйна забрани на мъжете от 18 до 60 години да напущат страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР