Драмата с накълцаната ученичка от Стара Загора Дебора Михайлова удря

...
Драмата с накълцаната ученичка от Стара Загора Дебора Михайлова удря
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Майката на Дебора се чекне в клуба на Жоро Касапина ден след протеста срещу зверството

Драмата с накълцаната ученичка от Стара Загора Дебора Михайлова удря ново дъно. Източник на Narod.bg алармира, че единствено ден след първия народен митинг против насилието, предизвикан от накълцването на момичето, мама Ивелина се чекне с гаджето си в клуб „ Кавали “.

Именно тук работел като охранител престъпно проявеният екзекутор Георги Николаев Георгиев, получил прякора Жоро Касапина.

 Мама Ивелина се чекне с гаджето си в „ Кавали “

Любопитен факт е, че фотоси от празненството на Ивелина Михайлова са оповестени от клуба в обществените мрежи, само че след това са изтрити.

Хронологията сочи, че закононарушението над 18-годишната ученичка се разиграва на 26 юни. Първоначално 26-годишният Георги Николаев Георгиев е арестуван за 72 часа на 28 юни и упрекнат, че е нападнал и нанесъл 21 порезни рани с макетен нож на Дебора Михайлова. На 1 юли Районният съд дефинира най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража, приемайки, че е нанесъл междинни телесни повреди.

 На такава „ веселба “ е била майката на Дебора единствено ден след националния митинг против насилието, извършен в 40 града

Реклама

Георги Георгиев апелира и на 5 юли второинстанционният Окръжен съд го освобождава с претекст, че експертизата демонстрира нанасяне на леки телесни повреди. Такова е и мнението, и настояването на прокуратурата.

Около 20 дни по-късно казусът стана медийно прочут, откакто майката на Дебора описа за него първо пред Радио Стара Загора.

Едва по-късно на 31 юли Георги Георгиев още веднъж е арестуван, този път за отправени закани към жертвата. Тогава Районният съд остави мъжът в ареста с претекст, че е налице обоснованото съмнение, че точно обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност. Защитниците на Георгиев оповестиха, че той ще апелира, както и че не се признава за отговорен.

Същата вечер десетки хиляди хора излязоха на митинг против насилието и в поддръжка на измъчваното момиче в 40 български града.

На идващия ден майката на Дебора, на инат на ужаса, отива в „ Кавали “ с гаджето си и стартират зверски осъществявания, почтени за порнофилм.

Очаквайте единствено в Narod.bg информация за брутално видео с Дебора и разкрития с кого живее на фамилни начала 18-годишната ученичка

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР