Драмата около звездата на Пари Сен Жермен Неймар да Силва

...
Драмата около звездата на Пари Сен Жермен Неймар да Силва
Коментари Харесай

Реал прати човек в Париж за Неймар, Барса му нареди да откаже

Драмата към звездата на Пари Сен Жермен Неймар да Силва наподобява ще продължи до последния момент от летния трансферен прозорец. Според информация на мадридското издание „ Марка” Реал Мадрид към този момент е изпратил емисар в Париж, който на място да договаря за привличането на нападателя. В същото време от Барселона не стоят безучастни и са поискали от футболиста и неговия татко (който му е също и агент) ясно да изразят желанието си за трансфер в „ Камп Ноу” пред шефовете в ПСЖ, а в случай че се наложи, и пред необятната общност.

Информацията на „ Марка” не посочва съответно представителя на Реал, който още през вчерашния ден е отлетял за Париж. Изданието го разпознава само като човек „ със стойностна позиция в организацията” на мадридския исполин. Целта е ясна – Реал да откри метод да се възползва от нежеланието на ПСЖ да върне Неймар в Барселона, заради което договарянията сред двете страни към този момент се проточиха седмици наред.

От „ белия балет” се стремят с този метод да показват повече предпочитание от огромния си съперник в Ла Лига, който до този миг не е пращал делегация на място по отношение на Неймар.

Каталунското издание „ Спорт” осведоми за контрамерките, които Барселона е подхванал по случая. Вече много време клубът натиска Неймар и неговия татко да признаят на висок глас, че ги интересува единствено и само завръщане на „ Камп Ноу”. „ Блаугранас” са нараснали неистово натиска за сходна стъпка от 27-годишния Неймар, който досега резервира безмълвие. От Барса са били безапелационни, че Неймар би трябвало да отхвърли всяко предложение на Реал Мадрид, в случай че желае още веднъж да се събере с положителните си другари Лионел Меси и Луис Суарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР