Драма се заформи в парламента, след като депутатът от Атака

...
Драма се заформи в парламента, след като депутатът от Атака
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Драма в парламента заради US-военен джип с мистериозен сандък в София!

Драма се заформи в Народното събрание, откакто депутатът от " Атака " Илиан Тодоров сподели фотоси на американски боен джип, пренасящ из център на София сандъци с мистериозно наличие. Той настоя военният министър да изясни защо става дума. Николай Ненчев съобщи от трибуната на Народното събрание, че е направил инспекция на случая и се оказало, че джипът е с подправени номера. Той назова това провокация. "Това са дейности, които всяват ужас и са рискови за нацоиналната сигурност ", сподели министърът. Ненчев съобщи, че счита да беседва с Румяна Бъчварова за това да се подхващат дейности за преустановяване на "подобни клевети ".

В имитация атакистът съобщи, че разполага и с клип на американския джип и може да годаде на всяка медия, която прояви интерес. "Какво транспортира този джип? Да не е оръжие за Ислямска страна? Утре, в случай че с подобен автомобил бъде осъществен атентат, отново ли ще се смеете? ", обърна се към депутати от Реформаторския блок Тодоров.

"Няма потребност от нервност и няма потребност от страст ", отговори Ненчев. По думите му това е въпрос, касаещ националната сигурност. "От инспекцията се оказа, че този номер не е същински. Но ще направя инспекция чий е бил този автомобил и дали това не е било провокация и дали това не е целяло всяването на ужас ", безапелационен е Ненчев.

Преди дни БЛИЦ разгласява сигнал с видео на униформени със знак на американската войска, които транспортират в рейс 76 автоматизирано оръжие на подложка. От МО дадоха отговор, че било бутафория, само че никой не даде пояснение на хората от кое място военните ни схванаха, че е точно бутафория.

БЛИЦ зададе въпроси на военното ведомство, само че отговор към момента няма.

130 военнослужещи със съответната техника са на границите ни . Това стана ясно от коментара на военния министър Николай Ненчев в коридорите на Народно събрание след днешния парламентарен надзор.

Иначе има подготвеност да се удвои тази численост в границите на часове , в случай че се наложи. Имаме подготвеност да реагираме във всеки един миг, подсигурява Ненчев.

По мотив на репликата "имах една безсънна нощ " на премиера Бойко Борисов по отношение на двата съветски самолета, минали през нашето въздушно пространство към Сирия, Ненчев отхвърли коментар и сподели само, че той "имал доста безсънни нощи ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР