Драголюб Симонович е поредният, изказал се по темата с назначението

...
Драголюб Симонович е поредният, изказал се по темата с назначението
Коментари Харесай

Драголюб Симонович нарече Стойчо Младенов „Троянеца“ и „Неустойчо“

Драголюб Симонович е следващият, изказал се по тематиката с назначението на Стойчо Младенов в редиците на ЦСКА 1948. Той даже дефинира легендата на „ армейците “ за „ Троянец “, смятайки, че точно той е една от аргументите за разцеплението в ЦСКА.

„ Преди десетина години, когато станах „ кръстник “ на Стойчо Младенов и го нарекох „ Неустойчо “, съвсем цялата алена половина на България ми скочи. Какъв съм аз, сръбски отпадък, а да наскърбявам и унизявам такава легенда с прякора „ Неустойчо “. Виждам в този момент, десетина години по-късно, останаха малко хора, които не употребяват прякора „ Неустойчо “. Миналата година, почти по това време, когато разбрах, че е назначен още веднъж, а е мъчно да преброим за кой път, за треньор на ЦСКА в действителност останах сюрпризиран. Най-много поради това, че доста добре знаех мнението на Ганчев за „ Неустойчо “. Последните 4-5 години не контактувам с доста хора в България, още по-малко приказвам с тях за футбол и единствено с помощта на българската полиция, прокуратура и КТБ не съм не запомнил бългаския език… Но на дребното хора с които въпреки всичко разясних българския футбол тогава споделих, че на „ Неустойчо “ съм намерил новия прякол „ Троянец “. Ганчев доста добре знаеше за треньорските умения, по-точно за треньорските неумения на „ Троянеца “ и като го зная какъв брой е деликатен и недоверчив, единственото мое съмнение беше, че това е някакъв огромен компромис и назначението на „ Неустойчо “ е направено под огромен напън. А за какво го кръстих „ Троянец “? Голяма наслада беше, когато „ Неустойчо “ се върна на „ Армията “, само че не можаха да схванат, че пред стените на „ Армията “ е оставен дървения кон и забавиха „ Страхувай се от данайците, даже когато носят дарове… “, написа някогашният състезател на Литекс и ЦСКА в обществените мрежи.

„ Дуци “ призна, че това няма да е последната му обява по тази и още тематики, защото твърди, че разполага с информация, която може да дискредитира мнозина във футбола и родната политика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР