ДПС видя сигнала на избирателите - политиците да си говорят.

...
ДПС видя сигнала на избирателите - политиците да си говорят.
Коментари Харесай

ДПС разчита сигнала на избирателите - партиите да си говорят

Движение за права и свободи видя сигнала на гласоподавателите - политиците да си приказват . Лидерът Мустафа Карадайъ разяснява в партийната централа, че за следващ път Движение за права и свободи усилва резултата си. Той благодари на гласоподавателите, взели участие в изборите. Карадайъ посочи, че Движение за права и свободи работи за ползите на българските жители. За следващ път българските гласоподаватели не овластиха никого еднопартийно да ръководи, само че на България е нужно да има устойчиво болшинство, уверен е водачът на Движение за права и свободи.
 ГЕРБ с безапелационна победа, само че с неизясненост за коалиция Обновена
ГЕРБ с безапелационна победа, само че с неизясненост за коалиция

Политическа партия, " Възраждане " и " Български напредък " покачват

Той още веднъж посочи, както и тази заран, че живеем в голям брой рецесии. Шапката на всички рецесии е политическата рецесия, предизвести той. Хората дали своят вот, с цел да им се вземат решение проблемите, да има разговор, а не за разграничителни линии. Карадайъ прикани партиите да преодолеят егото и егоцентризма си. Предизборните разграничителни линии и съюзи остават в акцията, по думите му. Движение за права и свободи може да беседва с всекиго за устойчиво болшинство и устойчиво ръководство.
 ГЕРБ и Движение за права и свободи - първенци по сигнали за пазаруване на гласове
ГЕРБ и Движение за права и свободи - първенци по сигнали за пазаруване на гласове

Министерство на вътрешните работи съумя да провежда почтени избори, счита Демерджиев

Мустафа Карадайъ разяснява, че обстановката е комплицирана, тя изисква отговорност, а не прищевки. Нужен в разговор, още веднъж акцентира водачът на Движение за права и свободи. В последните 32 години Движение за права и свободи е номер едно в българската политика, регистрира той.

В коментар за ниската изборна интензивност Карадайъ съобщи, че от дълго време доверието в институциите е ниско.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР