ДПС след всеки сериозен форум излиза с декларация, с което

...
ДПС след всеки сериозен форум излиза с декларация, с което
Коментари Харесай

Аталай: ГЕРБ преядоха с власт

Движение за права и свободи след всеки сериозен конгрес излиза с декларация, с което вършим послания към обществото. Не за пръв път споделяме, че управлението  неуспех, пазиме тази теза,   откакто то беше основано. Това е една пасмина, сподели депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай в предаването „ Офанзива с Лбо Огнянов ” по Канал 3. Недоверието в ръководството се основава всекидневно и то освен от Патриотите. Това съмнение последните дни ескалира, даже да вземем хакерския случай , добави Аталай.

Този, който не можа да изплува е Цветан Цветанов. ГЕРБ се пробват по някакъв метод да отвлекат вниманието от това, което се случва в партията. Самото общество откакто няма доверие към институциите, несъмнено, че ние не можем да кажем, че то е устойчиво и съгласно нас няма по какъв начин по този метод да продължи, сподели още националният представител.

Движение за права и свободи се пробва да се разшири демографски. ГЕРБ са в една такава обстановка, където към този момент веднъж преядоха с власт и второ дългото ръководство ги изхаби. При тях в никакъв случай няма възобновяване в редиците на локалната администрация. Винаги претендентите са едни и същи. Сега за първи път се чу, че има неодобрение при претендентите. Трябва да се направи разбор за какво в този момент се показва недоволството, не са ли видени грешките преди, идващите, които ще дойдат от какви страни ще бъдат претенденти., сподели Рамадан Аталай.

От последните 10 години има едно съмнение в изборния развой. Опитите, които направихме с последното изменение в изборния кодекс беше да създадем всичко допустимо намесата в членовете на комисията да бъде редуциран до най-малко и това се прави с машинното гласоподаване, сподели депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР