ДПС ще се яви самостоятелно на изборите, а изборният щаб

...
ДПС ще се яви самостоятелно на изборите, а изборният щаб
Коментари Харесай

„След ненужните избори“: ДПС със заявка за участие в управленско мнозинство

ДПС ще се яви независимо на изборите, а изборният щаб остава в същия състав като на предходните избори. Това стана ясно след провеждането на първия Централен съвет на партията от 3 години насам.

По думите на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ идните на 2 април избори са „ следващите ненужни предварителни избори “. Лидерът на придвижването уточни, че няма да има смяна на разпоредбите за избор на народни представители на партията.

„ Структурите на Движение за права и свободи са в подготвеност за провеждането на изборите, надяваме се да получим нужния резултат, тъй че това което не се случи в 48-то да се случи в 49-то Народно заседание – да съставим постоянен кабинет и Движение за права и свободи да е част от болшинството, което ще излъчи този кабинет “, акцентира Карадайъ.

От думите му стана ясно още, че Делян Пеевски е решил да не се кандидатира още веднъж за депутат, макар номинациите, които е получил от структурите на Движение за права и свободи по места.

„ Въпреки че имаше номинации от съвсем всички изборни региони, Делян Пеевски се отхвърли да бъде част от листите. Сега обаче ще настояваме той да не се отхвърля от това присъединяване “, уточни Карадайъ, представен от БГНЕС.

Лидерът на Движение за права и свободи упрекна някогашния вътрешен министър Бойко Рашков, че е изпълнявал политически поръчки.

„ Рашков нарушаваше закона, изпълняваше политически поръчки, тъй че в този момент желаеме да призовем всички, които ще провеждат изборите да създадат по този начин, че всички гласоподаватели да могат да упражнят избора си на глас и той да бъде почтено и транспарантно регистриран “, разяснява още Карадайъ.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР