ДПС ще подкрепи мандата на ГЕРБ-СДС, заяви лидерът на партията

...
ДПС ще подкрепи мандата на ГЕРБ-СДС, заяви лидерът на партията
Коментари Харесай

ДПС удря рамо на ГЕРБ за правителство, Бойко плаши, че няма пари за пенсии и заплати

ДПС ще поддържа мандата на ГЕРБ-СДС, съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ.

" Ние се отнасяме доста съществено към тази тематика. Разговорите и срещите не престават. Полагаме старания за превъзмогване на политическата рецесия в България, тъй като без излаз от политическата рецесия, няма по какъв начин да решаваме проблемите на хората ", разяснява Карадайъ пред Българска национална телевизия.

В коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че Мария Габриел е индивидът, който има всичките права, дадени от групата да договаря, да работи и да взема решения във връзка с реализирането на първия мандат.

Борисов сподели още, че конституционно държавно управление също е вид. Както смяната в Конституцията също изисква най-малко 160 гласа и през идващите няколко дни може да се създадат совалки по тази тематика.

По думите на Борисов, в случай че идната седмица няма държавно управление, няма да има и бюджет. Приходите в хазната за първото тримесечие до момента ще са по-малко с милиард и половина. Между 10 и 14 юни ще спрем да плащаме заплатите и пенсиите, добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР