ДПС плътно стои зад Делян Пеевски, докато няма факти и

...
ДПС плътно стои зад Делян Пеевски, докато няма факти и
Коментари Харесай

„Докато няма факти и доказателства“: ДПС е плътно зад Пеевски

ДПС компактно стои зад Делян Пеевски, до момента в който няма обстоятелства и доказателства, съобщи водачът на придвижването Мустафа Карадайъ в изявление пред симпатизанти в Девин преди дни.

" Ние не си изхвърляме и захвърляме приятелите, в случай че не са го заслужили. Г-н Пеевски е бил част от парламентарната група на Движение за права и свободи и като народен представител както всички останали народни представители е взел участие интензивно в политическите планове. Той е наш другар и до момента в който няма обстоятелства, ние ще сме зад него и дружно ", показва Карадайъ, оповестяват от партията. Така той опровергава изказванията от кръга " Капитал " за спор сред него и Пеевски.

В други изявления в Борино и Сърница ден по-късно Карадайъ показва всички старания на Движение за права и свободи и Делян Пеевски за изсветляване на медийната среда и битка за свободата на словото.

" Когато всички тези хора от тази група говореха за медиен монопол и независимост на словото в България, дружно с господин Пеевски внесохме законопроект за гласност на собствеността на медиите и на офшорните компании, които са в медийния пазар. Точно тази проведена група на подмяната скочиха и реваха " Защо трябвало да има гласност? ". Ето за такава замяна става въпрос ", споделя Карадайъ.

Пред младежи в Гоце Делчев той означи, че Пеевски не е бил член на Движение за права и свободи, а е бил от гражданската квота и като подобен е взел участие интензивно в работата на парламентарната група, само че в партията не е заемал постове и позиции, тъй като те се заемат от членовете на партията. " Ето това са обстоятелствата! ", посочи ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР