ДПС не предлага хартиената бюлетина. , но има един малък

...
ДПС не предлага хартиената бюлетина. , но има един малък
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: ДПС не предлага хартиената бюлетина, а машини, но има малък важен нюанс


Движение за права и свободи не предлага хартиената бюлетина. , само че има един дребен доста значим колорит. Да, ние предлагаме сканиращи устройства за бюлетини, които отстраняват недействителните гласове и грешките, подозренията за операция при съставянето на протоколите. Това съобщи Станислав Анастасов от Движение за права и свободи.

„ В случая машините, които се употребяват в Съединени американски щати и Англия отстраняват и двата детайла, тъй като бюлетината се сканира и машината регистрира вота и протоколът по-късно се принтира от машината, а секцията може да преброи и да съпостави. Тези машини, които имаме сега, се употребяват единствено във Венецуела и Иран това е разногласието “, добави той.

Анастасов разгласи, че в зала Движение за права и свободи ще гласоподава за сканиращи машини, които отстраняват недействителния избор и издават машинен протокол.

„ Трябва да си върнем доверието в изборния развой “, добави депутатът от Движение за права и свободи.

Анастасов добави, че Движение за права и свободи предлага машините за гласоподаване и нужният за това програмен продукт да са държавни.

Гледайте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР