ДПС направи заявка след да бъде част от мнозинството, което

...
ДПС направи заявка след да бъде част от мнозинството, което
Коментари Харесай

ДПС направи заявка да е в следващото управляващо мнозинство

ДПС направи поръчка след да бъде част от болшинството, което ще излъчи държавно управление. Централният съвет на партията се събра присъствено за първи път в последните три години поради коронавирус рецесията, оповестява Българска национална телевизия.

На съвета си Движение за права и свободи реши, че и този път ще се явят независимо на вота на 2 април. Критериите за номиниране на народни представители остават същите като на предходните избори.

Структурите на Движение за права и свободи са в подготвеност за идните избори. Надяваме се да получим подобен резултат, че това, което не можа да се случи в 48-ото Народно събрание, да стане в 49-ото. А точно – да преодолеем политическата рецесия и 49-ото Народно събрание да излъчи постоянно държавно управление, съобщи Карадайъ на брифинг след съвещанието на Централния съвет на партията.

Колегите споделиха, че тези ненужни предварителни избори са самобитен изправителен изпит и ние ще се явим на него със същите процедурни правила, както на предходния избор, акцентира Карадайъ, представен от Българска телеграфна агенция.

Мантрата да се преиграва на “добри ” и “лоши ” и да се рисува облика на съперника като неприятния, като ламята, дявола, черния, а от другата страна да стои положителният, свети Георги, който ще победи ламята, построява митовете в България и ражда “героите-спасители ”. Ние би трябвало да сме си извлекли нужните уроци, които историята ни даде късмет да научим. Няма потребност нито от герои-спасители, нито от легенди, нито от изкуствени разграничителни линии и опълчване, каза  още Карадайъ.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР