ДПС и БСП искат оставката на Валери Симеонов като вицепремиер,

...
ДПС и БСП искат оставката на Валери Симеонов като вицепремиер,
Коментари Харесай

За ДПС и БСП е лошо ЕС да разбере, че у нас има успешно управление с патриотични формации, обяви Волен Сидеров

ДПС и Българска социалистическа партия желаят оставката на Валери Симеонов като вицепремиер, тъй като за двете обединения е неприятно по време на българското председателство на Съвета на Европейския съюз (ЕС) да покажем, че има сполучливо ръководство с присъединяване на патриотични обединения. Това разгласи водачът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединените патриоти " Волен Сидеров през днешния ден.

По-рано от парламентарна естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска оставките на Валери Симеонов и вътрешния министър Валентин Радев поради нередности по оградата на границата ни с Турция и опити да се цензурира следствие на Елена Йончева, показващо корупция и преминаващи мигранти. От предходната седмица Движение за права и свободи желае оставката на Симеонов, който станал знак на омразата в политиката.

" Имам възприятието, че и сняг да завали в този момент, ще изискат оставката на Валери Симеонов ", сподели Сидеров в декларация от името на " Обединените патриоти ". Той изясни по какъв начин има преднамереност в настояването на оставката на Симеонов, само че той " работи и прави избрани неща ". Лидерът на " Атака " разви тезата по какъв начин Движение за права и свободи твърди, че Европа не желае патриотични обединения на власт, само че това не било правилно, защото в ръководствата на последно председателстващите Съвета на Европейски Съюз Словакия и Естония взели участие такива.

Сидеров посъветва Нинова да идат да снимат стената сред Израел и Палестина и продължи: " Ако желаете оставки, започнете от себе си ".

В отговор депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев поздрави Сидеров за естествения звук, само че сподели, че това е изключение, защото останалите националисти говорели с езика на омразата. Той изясни, че Движение за права и свободи желае оставката на Симеонов, защото настройвал една етническа група против друга, което противоречало на европейските полезности. " Той употребява най-лошия език и направи най-вече неточности в тази област ", сподели още Цонев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР