ДПС, ГЕРБ и ИТН, когато разбраха, че Бойко Рашков може

...
ДПС, ГЕРБ и ИТН, когато разбраха, че Бойко Рашков може
Коментари Харесай

Георги Свиленски: ИТН се уплашиха от Рашков и затова провалиха преговорите

ДПС, ГЕРБ и Има Такъв Народ, когато схванаха, че Бойко Рашков може да стане началник на КПКОНПИ, и действителната опция да приемем антикорупционното законодателство, полудяха. Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ НА Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Движение за права и свободи очевидно доста добре знаят какво са правили в ръководството, очевидно и неявно, само че за първи път Движение за права и свободи са отвън ръководството в последните 6 месеца И в този момент бързат да се върнат, без да ги интересува, че КЕВР няма ръководител, че идва тежка зима. Интересува ги час по-скоро да се върнат на власт на гърба на Борисов.

Вчера до 01 часа идваха оферти за програмата, и три часа по-късно идват думите, че Има Такъв Народ се отдръпват от договарянията. И това е тъй като те видяха опцията Рашков да стане ръководител на КПКОНПИ, и се отдръпнаха - това беше препъникамъка пред договарянията.

Рашков сподели, че не го е боязън и има волята да се бори с корупцията. Че не е пленник на ползи. Винаги до момента на тези постове са слагали подвластни хора, които да бъдат ръководени, добави Свиленски.

Видяхме по какъв начин Има Такъв Народ за четвърти път в границите на година и половина срутват страната и провалят всичко: разрушават институции, законодателството, и всичко. Заради тях отиваме на избори за четвърти път, безапелационен е социалистът.

Два часа преди изказването на Слави Трифонов през вчерашния ден, бяхме дружно с Тошко Йорданов и Ива Митева. Не ни е работа да разясняваме срещата на Демократична България, могат да си приказват каквото желаят. Демократична България бяха задоволително правилни като споделиха, че откакто подредим Програмата, ще дойдат и тогава ще решат дали да вземат участие с министри или не, сподели още Свиленски. И Трифонов откри един измамлив мотив, като разбра, че Рашков ще бъде определен, да се отдръпна от договарянията./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР