Дойдох в Париж с двама приятели само за това –

...
Дойдох в Париж с двама приятели само за това –
Коментари Харесай

Sephora се възползва от „ефекта на червилото“, тъй като се стреми към цел от продажби от 20 милиарда евро

„ Дойдох в Париж с двама другари единствено за това – взехме влака нощес “, сподели Татяна, 20-годишна студентка от региона на Нант, предмишницата й е нашарена с тестови ленти червило, до момента в който участва на събитие, проведено от магазина за хубост Sephora, с цел да покаже своите марки.

Десетки паметни етикети за хубост – от Rare Beauty на поп звездата Селена Гомез до етикета за грижа за кожата Drunk Elephant – са изложени в лабиринтно складово пространство покрай парижкия музей Лувър с цялостни шепи образци от грим, които се раздават на инфлуенсъри и почитатели.

„ Прекарвам доста време в разглеждане на артикули в TikTok, само че марките в Sephora нормално са най-интересни “, добави Татяна, до момента в който претърсваше чанта, цялостна с образци, които съгласно нея костват няколкостотин евро.

Татяна е човек, който Sephora, благосъстоятелност на френската първокласна група LVMH, би описала като собствен съвършен клиент: почитател на хубостта, търсещ нови артикули и преживявания, който харчи към 1000 евро на година за гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР