Дойде времето, в което вече знаем голяма част от филмите,

...
Дойде времето, в което вече знаем голяма част от филмите,
Коментари Харесай

Кои са най-очакваните филми през първата половина на 2022 г.


Дойде времето, в което към този момент знаем огромна част от филмите, които са напът да излязат през новата година. Днес ще обърнем внимание на някои от най-чаканите кино продукции за първата половина на 2022 година - показани в последователен ред.

ЯНУАРИ

„ 355 “ – 7 януари

Екшънът „ 355 “ към този момент е в кината. В него вземат участие звезди като Пенелопе Крус, Джесика Частейн и Даян Крюгер. Историята във кино лентата се върти към свръхсекретно оръжие, което попада в ръцете на наемници. Елитни агентки би трябвало да обединят сили, с цел да съумеят да си го върнат. А през цялото това време друга жена под прикритие ще ги следи.

„ Писък “ – 14 януари

Филмът на ужасите „ Писък “ с присъединяване на Кортни Кокс е петата част от хитовата поредност. Нов палач в дребното градче Уудсбъро поставя маската на Гоустфейс и стартира да убива група младежи. Филмът е микс от ужаси, психо, тайнственост, комедия и трилър и наподобява, че подсигурява два часа, прекарани в динамичност и явно - ужаси.

„ Улицата на кошмарите “ – 21 януари

С неспокойствие чакаме и престъпния трилър с присъединяване на Брадли Купър, Кейт Бланшет и Руни Мара, който е екранизация по едноименния разказ на Уилям Грешам от 1946 година Героят на Купър е някогашен карнавален служащ, който добива известност, и основава усещането, че умее да чете мислите на хората, до момента в който героинята на Кейт Бланшет в началото се пробва да го разобличи като лъжец, само че последователно става част от всичките му схеми.

ФЕВРУАРИ

„ Moonfall “ – 4 февруари

Във кино лентата с присъединяване на Хали Бери мистериозна мощ измества Луната от орбитата й и по този начин тя се насочва право към Земята, а конфликтът ще промени радикално живота на популацията.

„ Смърт край Нил “ – 11 февруари

Този февруари ни следва да се пренесем още веднъж в престъпния свят на Агата Кристи с кино лентата " Смърт край Нил " по едноименния й разказ. В продукцията вземат участие Кенет Брана, Гал Гадот, Арми Хамър и други Тя е продължение на „ Убийство в Ориент Експрес “ и още веднъж ще забележим завръщането на емблематичния Еркюл Поаро.

„ Омъжи се за мен “ – 14 февруари

В Деня на влюбените в кината излиза дълго чаканият филм „ Омъжи се за мен “ с Дженифър Лопес, Оуен Уилсън и Малума, който трябваше да излезе на същата дата предходната година, само че поради ограниченията около Коронавирус пандемията процесът на снимане беше продължен. Дженифър Лопес и Малума във кино лентата са оповестени за най-сексапилната двойка в света и всички са луди по тях, само че се оказва, че героят на Малума изневерява на Дженифър със личната й асистентка. Тогава тя напълно внезапно вижда Оуен Уилсън, с който следва една непредвидена и бурна обич.

Вижте кои филми още да очаквате през първата половина на 2022 година в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР