Дойде време и за един от най-големите футболни сблъсъци за

...
Дойде време и за един от най-големите футболни сблъсъци за
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Какво да очакваме от дербито Интер - Ювентус

Дойде време и за един от най-големите футболни конфликти за тифозите в Италия - Интер против Ювентус . Двата тима организираха относително сполучлива акция в Серия А, като " бианконерите " за поредна година опазиха купата си няколко кръга по-рано, до момента в който " нерадзурите " понастоящем заемат третото място в шампионата, което е крачка напред от миналогодишното четвърто място.
За " остарялата госпожа ", както към този момент знаем, няма изключително значение колко точки ще прибере до края на сезона, само че за отбора от Милано обстановката наподобява по друг метод. Пет кръга преди края на сезона Интер разполага с актив от 61 точки, което им обезпечава удобна преднина от пет точки пред четвъртия Милан и петия Аталанта, само че не и гаранция за оставането им в топ 4. Освен това, Рома, Торино и Лацио също имат своите шансове за класиране и сигурно ще опитат да се доберат до място в Шампионска лига през идния сезон.

С други думи: конфликтът сред Интер и Ювентус е една концепция по-голям за домакините от Милано. Тъкмо заради тази причина можем да чакаме момчетата на Лучано Спалети да вложат повече сили в мача и да се преборят за крайния триумф. Разбира се - не трябва да отписваме и равенството като процес на събитията на " Джузепе Меаца ". На кои обаче са оптималните футболни прогнози ? Ето и предложенията:
Победа за Интер (равен няма залог)
Както към този момент загатнах, " нерадзурите " имат надалеч по-голяма полза от крайния триумф в този мач. Домакинският фактор също би трябвало да изиграе роля за футболистите в синьо-черно, които се чака да диктуват темпото на мача в по-голямата му част. Все отново, против състав като Ювентус няма по какъв начин да не се подсигурим с разумно тъждество. Тъкмо заради тази причина считам, че победа за Интер с тъждество няма залог е сигурен залог за тази среща.
Под 2,5 гола в мача
В последните четири мача сред съставите на двата тима единствено един път резултатът е надхвърлил два гола. При последната среща в Серия А, провела се през декември, Ювентус взе успеха с минималното 1:0 на собствен терен. Сега упованията са за още един затворен мач, в който надали ще станем очевидци на доста попадения.

Първо полувреме/Краен Изход - Равенство/Интер
За по-рисковите " играчи ", които търсят по-висок коефициент, залозите на полувреме/краен излаз постоянно могат да предложат своя сексапил. С оглед на равностойния конфликт, който ни чака, можем да чакаме дуелът да се реши през втората част, до момента в който на почивката резултатът се резервира неизменен. Ако въпреки всичко обичате числата, може да погледнете и към
залог с резултат 0:0 на почивката и 1:0 в интерес на Интер като краен резултат.
Други оферти за
залози
Ако продължим да се движим по полосата на нашите размишления, можем да разпознаваем още няколко отлични оферти за
залози. Например: смесен залог от победа за Интер и под 2,5 гола (4.75 коефициент) или " нерадзурите " да завоюват с един гол разлика (4.00 коефициент). Ако и вие очаквате да не видите попаденията през първата част, може да заложите на под 0,5 гола за първото полувреме (2.70 коефициент).

Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР