Дойде време и да обобщим анкетата за Събитие на седмицата,

...
Дойде време и да обобщим анкетата за Събитие на седмицата,
Коментари Харесай

Вие решихте: Допускането на ЦСКА в Европа е събитие на седмицата

Дойде време и да обобщим анкетата за Събитие на седмицата, в която още веднъж имаше засилено присъединяване от читателите на GONG.BG. И те еднолично показаха своя безапелационен избор кое е най-важното за миналите седем дни.

Според 36.49% от гласувалите, най-важната вест е, че ЦСКА получи зелена светлина да играе в евротурнирите идващия сезон, откакто за този беше позорно изваден в минутите преди жребия.

Така това събитие се оказа по-важно за читателите ни от гибелта на капитана на Фиорентина Давиде Астори. За трагичното събитие гласоподаваха 26.71%. Още една скръбна новина попадна в тройката - тази за кончината на легендата на Левски Меци Веселинов. Вота си за нея дадоха 11.9% от читателите на GONG.BG.

Извън тройката остана историческото достижение на Лео Меси с неговия гол №600 в кариерата, който може и да донесе предварително купата на Барселона. За него вота си дадоха 11.74%.

Спорните моменти на мача сред Лудогорец и Септември и скандалната дузпа в последната минута бяха счетени за Събитие на седмицата от скромните 8.43%, а минимален избор събра домакинската издънка на Левски против Берое - единствено 4.73%.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР