Дойде и най-сериозната битка за изпълнителите преди големия финал на

...
Дойде и най-сериозната битка за изпълнителите преди големия финал на
Коментари Харесай

Битката ще е жестока! Започна полуфиналът на „Гласът на България“

Дойде и най-сериозната борба за изпълнителите преди огромния край на „ Гласът на България “ , видя HotArena .

12-те полуфиналисти ще излязат на сцената, с цел да се преборят за своето място в последния стадий на надпреварата, където с изключение на купата „ глас на България 2018 “ , те ще са и на ръка разстояние от огромната премия от 50 000 лв.. 

И на втория концерт онлайн феновете ще дефинират кои от гениите да продължат напред и кои да отпаднат. Това ще се случи посредством избор със sms-и на 16700 с имената на изпълнителите на латиница. Гласуването ще бъде от самото начало – от началото на шоуто, чак докрая. 

Почти в самия завършек на полуфиналния концерт ще стане ясно и кои четирима отиват към огромния край, по един от всеки тим. При Камелия това са Никол Тодорова, Никола Чочев и Оливия Николова. Графа ще стиска палци на Ягода Тренева, Рафаел Пашамов и Мария Пашалийска. Иван Лечев ще се бори с трио „ Тринити “, Никола Здравков и Ния Петрова. Поли Генова пък ще поддържа Виктория Динкова, Анна Азатян и Александър Савов.

Началото на извънредно оспорваните полуфинални борби в „ Гласът на България “ гениите дадоха с общо осъществяване на „ сладкото “ парче на Дони и Момчил „ Ближи си сладоледа “ .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР