Доволен съм от резултатите на изборите, още повече, че сме

...
Доволен съм от резултатите на изборите, още повече, че сме
Коментари Харесай

Стефан Янев скочи на Киро заради руския посланик Митрофанова: Защо кабинетът Петков не я изгони?!

Доволен съм от резултатите на изборите, още повече, че сме партия, която взе участие за първи път в подобен избор. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев.

Според него е добре „ нещата в новия кабинет да се случат в първите два мандата “.

Той означи, че се заражда едно устойчиво евроатлантическо болшинство, посредством което е допустимо да има реализация в първия или втория мандат “ Третият мандат е антикризисен и значително постоянно има тълкувания, че желанието на президента дефинира това дали да се сформира държавно управление или да не се сформира “.

Янев добави: „ Не мисля, че която и да е партия би трябвало да има декларативност за третия мандат. Не мисля, че от позиция, която има дребен % в Народното събрание, ние можем да кажем – дайте ни мандата.

„ Относно „ Формулата за помиряване “ не мисля, че тя би трябвало да пристигна от най-малката партия, само че тя минава през същинския евроатлантизъм “, разяснява още Стефан Янев.

Според него без депутатите да са подали клетва, се провокират събития с държание, което не е доста тъкмо “. Той даде за образец държанието по отношение на съветския дипломат: „ Беше ясно през цялото време – съветският дипломат няма място на това съвещание. Кому беше нужна тази проява. При изискване, че въпросът беше по този начин или другояче решен “.

„ Защо се вкарва този спор в този момент, при изискване, че кабинетът „ Петков “ можеше да изгони съветския дипломат?! “, попита той и добави „ Решение не се взима въз основата на страсти “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР