Доверието в БСП спада. От спечелените избори за президент през

...
Доверието в БСП спада. От спечелените избори за президент през
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Над 70 общински и партийни структури са свалили доверието от Нинова

Доверието в Българска социалистическа партия спада. От извоюваните избори за президент през 2017 година, поносим загуби на всички избори. Загубата на доверие е поради неналичието на съответни послания и доверие, добави той пред bTV.

 

Ръководството на Българска социалистическа партия не желае да разяснява действителните проблеми. Ние имаме решение да не участваме в ръководство с поддръжка на ГЕРБ. Но дали биха подкрепили трети мандат с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ето ти я четворната коалиция, разсъждава Паскалев.

 

Той бе безапелационен, че хартиената бюлетина няма да докара до повече гласове на Българска социалистическа партия.

Никой не лидира процеса за ново ляво обединяване на България. Представлява се от придвижването " Социализъм 21 век ", от младежката организация на Българска социалистическа партия, леви хора и други младежи, които симпатизират на социалистическото придвижване. Първанов е поканен да взе участие в тези диалози, изясни някогашният министър.

 

Тези концепция породи в Националния съвет. Та последния пленум се взе решение за Ляво обединяване, да стартира разговора с други партии- Това са прогресивната линия на Красимир Янков, Румен Петков, Мая Манолова, " Мир " на Симеон Славчев. Ще се опитаме да поговорим за левите хрумвания с присъединяване на осем политически партии. Ще се разясняват секторни политики. Ще се одобри обща декларация. И ще се предложи на управленията на тези партии да се сътвори ляв блок, сподели още той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР