Доверието на председателя на Възраждане“ Костадин Костадинов към мен беше

...
Доверието на председателя на Възраждане“ Костадин Костадинов към мен беше
Коментари Харесай

Жената на Дренчев: Костадинов ме изхвърли без обяснение! Тежко е, това са 10 години труд

Доверието на ръководителя на „ Възраждане “ Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, откакто ме изхвърли без пояснения от страницата на Възраждане – Ловеч, която сътворих и администрирах през годините.
Това написа на персоналната си страница във Facebook Красимира Дренчева, брачна половинка на Николай Дренчев, който в петъчния ден бе изключен от парламентарната група на „ Възраждане “.
Ето какво още показа тя:
„ Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това състояние, за мен няма различен вид с изключение на да напусна партията, в чието основаване участвах. Няма да приказвам за жертвите, които съм правила (както и децата ми) – не са били за Костадинов, били са за Родината.
Всичко си заслужава, в случай че съм отворила очите най-малко на един човек да се бори за нормалност и за заслужен живот. Жалко, че от време на време нечие его тежи повече от тези неща! Възраждане е плод на напъните на доста хора.
Има доста почтени измежду тях. Няма да кажа нищо против никого от организацията. Но почтени са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, несъмнено и брачна половинка си – честен и кардинален.
Тежко е да загърбя 10 годишен труд, вярата и вярата, които са ме водили през годините, само че всичко се гради, а достолепие не мога да си разреша да изгубя. Напускам партията с чиста съвест! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР