Доц. Михаил Околийски е назначен за заместник-министър на здравеопазването. Той

...
Доц. Михаил Околийски е назначен за заместник-министър на здравеопазването. Той
Коментари Харесай

Представителят на СЗО за България става зам-министър на здравеопазването

Доц. Михаил Околийски е назначен за заместник-министър на опазването на здравето. Той е представител на Световната здравна организация (СЗО) за България.

Данните, че „ Омикрон “ е по-лек са прекомерно оптимистични, сподели представителят на СЗО за България

През 2014 година той стартира работа като специалист в българския офис на СЗО. Доц. Околийски е управлявал направление „ Психично здраве “ в Националния център по публично здраве и разбори. Той е член на Изпълнителния комитет на Европейската мрежа за оценка на услугите за психологично здраве (ENMESH).

За да станат факт новите действия по каса обаче е належащо да се плануват и нужните за задачата средства

Заедно с Околийски, доктор Бойко Пенков също поема поста заместник-министър на опазването на здравето. Той заема тази служба за четвърти път. Д-р Пенков е бил шеф на Националната здравноосигурителна каса, медицински шеф на Университетската болница по белодробни заболявания и шеф на УМБАЛ „ Софиямед “. 

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще се съберат, с цел да допишат управническата стратегия и да слагат периоди в нея

Ново предопределение и в Министерството на електронното ръководство. Михаил Стойнов поема поста заместник-министър. Притежава дълготраен управнически опит в областта на имплементацията на програмен продукт и осведомителната сигурност. Води академични курсове и взе участие в писане на книги за програмиране в няколко университети. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР