Доц. Атанас Мангъров не спазва въведените в цялата страна мерки

...
Доц. Атанас Мангъров не спазва въведените в цялата страна мерки
Коментари Харесай

Мангъров хванат в крачка в градски автобус, демонстрира, че е над нещата

 Доц. Атанас Мангъров не съблюдава въведените в цялата страна ограничения против ковид. Очевидец е хванал в крачка известния доктор, до момента в който пътува без маска в градския превоз, написа в. " Телеграф ". " Мангъров се качи в рейс 310 от Сточна гара в посока кв. " Люлин “ в четвъртък малко след 20,00 часа вечерта. Той седна на най-задната седалка в полупразния рейс до група млади ромки, които разговаряха шумно и също бяха без маски. Единствено по-възрастен мъж носеше маска, само че в познатия жанр " лигавник “, сложена ниско долу под носа. След като се повози две спирки с автобуса, Мангъров слезе на спирката при бул. " Христо Ботев “, откъдето се трансферира на трамвай, още веднъж без въобще да си сложи маска “, споделя очевидецът.

Междувременно Facebook още веднъж " цензурира “ доцента, като означи негов пост за неточен и подвеждащ. В обявата доцент Мангъров демонстрира проучване на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати и написа - " 70.6% от заболелите (със симптоми) постоянно са носили маска. 3.9% в никакъв случай не са носили маска “. Всъщност обаче данните на CDC обгръщат единствено интервала 1-29 юли, а цитираните 70 % са едвам 108 души. Ето за какво от Facebook сигнализират под обявата на Мангъров:

" Независими проверители на обстоятелствата споделят, че в тази информация липсва подтекст и би могла да подведе хората “. По отношение на маските обаче доцентът е пореден, като през цялото време на епидемията той споделя, че не вижда изгода от тях. Не по този начин обаче стои въпросът с тестванията, за които първоначално споделяше, че би трябвало да са всеобщи, а през днешния ден твърди, че са безсмислени, в случай че няма проявени признаци.

Лекарят бе посетител на водещия от Българска национална телевизия Георги Любенов, който разгласи, че е инфектиран с ковид и прикани всички контактни с него да се тестват. Това направи някогашният здравен министър доктор Петър Москов, който разгласява отрицателния си резултат и в обществените мрежи. На собствен ред обаче доцент Мангъров съобщи, че няма никакво желание да се изследва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР