Доц. Атанас Мангъров е номиниран и е дал съгласие да

...
Доц. Атанас Мангъров е номиниран и е дал съгласие да
Коментари Харесай

Мангъров влиза в политиката

Доц. Атанас Мангъров е номиниран и е дал единодушие да бъде претендент за народен представител в листите на партия АБВ. Други извънпарламентарни партии също са в развой на редене на своите листи, предава БНР.

За новото амплоа на лекаря, добил известност като критик на антипандемичните ограничения на властта, заяви водачът на АБВ Румен Петков.

" За нас постоянно е било доста значимо да има блестящо гражданско присъединяване в едно Народно заседание. За страдание, в последните мандати това нещо липсва “, сподели той.

" Вкъщи доста ми се карат, съгласих се да бъде претендент за депутат от Политическа партия АБВ, не тъй като желая да влизам в политиката или Народното събрание. Ако аз в действителност желаех да направя това, щях да бъда в ГЕРБ, Движение за права и свободи или при Слави Трифонов, оттова не са ме търсили. Аз съм от Политическа партия АБВ, тъй като съгласно мен те са от моята страна на бариерата, което съгласно мен е вярната страна. Те бяха единствените, които се опитваха да обяснят цялата тази обстановка и какви неща ни заплашват ", заяви доцент Мангъров

В напреднала фаза по редене на листите си е и коалиция " Демократична България “. Все още текат договаряния за поддръжка с други по-малки обединения, без това да води до официално разширение на обединяването, увери Христо Иванов.

" На места поддръжка с обособени претенденти. Това е един доста огромен и комплициран пъзел “

По неофициални информация Иванов и другият съпредседател - Атанас Атанасов, ще водят по две листи. Една от тях ще е софийска.

Софийска листа на обединяването сред " Изправи се.БГ “ и " Отровното трио “ ще води Мая Манолова.

В листите на " Изправи се.БГ “ ще има и засилено женско наличие, посочи Манолова.

Макар преди три години да направиха шоу телевизионния кастинг за кандидат-политици, в този момент от " ИТН “ държат в загадка процеса на образуване на листите. Заместник-председателят на партията Тошко Йорданов:

" Ние ще спазим всички законови периоди. Когато би трябвало да бъде оповестена листата, ще бъде оповестена “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР