Достигането до момента, в който партньорите решават, че трябва да

...
Достигането до момента, в който партньорите решават, че трябва да
Коментари Харесай

„Временна раздяла“ – край или възможност за ново начало?

Достигането досега, в който сътрудниците вземат решение, че би трябвало да се разделят „ краткотрайно “, сигурно демонстрира, че във връзката има проблеми.

Временната разлъка или казано с други думи „ Да си вземем отмора един от различен “ не е за всяка двойка. Но за някои сътрудници сходна стъпка може да бъде даже потребна. Временната разлъка не значи наложително злополука – в действителност тя може да обезпечи нужното време и пространство за оценка на партньорството и вероятно неговото пренареждане.
Струва ли си да се разделите краткотрайно?
Както към този момент стана ясно, сходен вид разлъка може да наподобява като нещо отрицателно, само че не всеки път е по този начин. В последна сметка краткотрайната разлъка значи, че въпреки всичко сътрудниците имат предпочитание да положат изпитание във връзка с връзката си, а не да се разделят дефинитивно. В най-хубавия вероятен сюжет краткотрайната разлъка се отразява позитивно освен на връзките, само че и на всеки от сътрудниците. Когато човек е във връзка, той по-трудно вижда обстановките и проблемите обективно. Осигуреното пространство обаче разрешава връзките да бъдат видени от друга позиция.

Всъщност, с цел да бъде краткотрайната разлъка нещо здравословно, това зависи от двамата сътрудници и от тяхната мотивация, а точно да употребяват смяната като опция за напредък. Ако почивката е време, предопределено за обезпечаване на изясненост, понижаване на неустойчивостта и подкрепяне на прочувствената регулация, тогава тя сигурно може да бъде доста потребна.

Временната разлъка обаче може да бъде нездравословна, когато се употребява като наказване, бягство, отбягване или отклонение от проблеми, върху които би трябвало да се работи (и без желание да се работи върху това), както и като извинения за започване на връзки с различен човек.

 Добави изложение
Кога да си вземете отмора един от различен?
Повечето хора вземат решение да се разделят краткотрайно заради няколко съществени аргументи. На първо място е, когато се. Друга причина е, когато самият човек се намира в сложен интервал от живота си и като цяло има потребност да премисли всеки аспект от него. Не на последно място – някои хора вземат решение да си вземат отмора след невярност или друга неочаквана смяна във връзката.
Съвети за използване на краткотрайна разлъка Изяснете желанията си
За да увеличите шанса да употребявате оптимално добре краткотрайната разлъка, преди всичко изяснете желанията си. Както и тези на вашия сътрудник. Вие може да прекарате времето, анализирайки себе си и по какъв метод може да подобрите връзката си, само че това е належащо да направи и половинката ви. Също по този начин би трябвало да поговорите и за това какво всеки от вас се надява да бъде друго, откакто краткотрайната разлъка завърши.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР