Доставчикът на порнография Лари Флинт, който създаде списание Hustler (Хъслър)

...
Доставчикът на порнография Лари Флинт, който създаде списание Hustler (Хъслър)
Коментари Харесай

Почина създателят на порноимперията Hustler Лари Флинт

" Доставчикът на порнография " Лари Флинт, който сътвори списание Hustler ( " Хъслър " ) и го трансформира в развлекателна империя за възрастни, е умрял в сряда на 78-годишна възраст в дома си, оповестиха международните организации в четвъртък

Роден в Кентъки през 1942 година и израснал в беднотия, Флинт напуща учебно заведение и стартира кариерата си в промишлеността за възрастни в стрийптийз клуб в Охайо, дружно с брат си.

Именно листовките с новините за този клуб прерастват в списанието Hustler, чийто първи брой излиза през 1974. Според Флинт във възхода на изданието то е стигало тираж от 3 млн. броя месечно.

От старта в бизнеса като притежател на стриптийз клуб в Охайо до царуването му като създател на едно от най-известните списания за възрастни, Флинт непрекъснато се опълчва на одобрените правила и се трансформира в цел за религиозни и феминистки групи, отбелязва Асошиейтед прес.

Компанията на Лари Флинт разгласява освен сп. " Хъслър ", само че и други нишови издания. Порно магнатът е имал компания за видеопродукция, разнообразни уеб страници, казино в Лос Анджелис, 10 бутика " Хъслър ", стриптийз клубове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР