Доставчикът на бърза храна може да има отговор защо поръчката

...
Доставчикът на бърза храна може да има отговор защо поръчката
Коментари Харесай

Шофьорът на Uber Eats отказва 75% от поръчките, тъй като „не играе тази игра“

Доставчикът на бърза храна може да има отговор за какво поръчката ви за храна за у дома може да отнеме повече време от време на време или за какво не е по този начин “ даже не ви взимат.

Много хора разчитат на услугите на компании за доставка за у дома, с цел да задоволят желанието си за бързо хранене в наши дни. Пътищата са цялостни с водачи на мотопеди, носещи пакети с вечери, обяди и даже закуски на гладни клиенти, които желаят храната им да бъде авансово приготвена, сготвена и доставена комфортно до вратите им.

Въпреки че от време на време може да сте били ужасени когато вашето дълго чакано носене или е било забавено, или просто не се е появило въобще. Един водач на Uber Eats може би има отговора за какво и разкри за какво отхвърля голяма част от предлаганите му работни места.

Джей, който работи във Филаделфия и постоянно разгласява видеоклипове в своя акаунт в @downtownhustle, употребява шофирането с доставка на бърза храна като „ превозване през уикенда “, с цел да завоюва малко спомагателни пари в допълнение към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР