Достъпен като цена iPhone ще направи Apple по-конкурентна на производители

...
Достъпен като цена iPhone ще направи Apple по-конкурентна на производители
Коментари Харесай

Apple може да конкурира Xiaomi и Samsung с по-евтин iPhone


Достъпен като цена iPhone ще направи Apple по-конкурентна на производители като Xiaomi
(снимка: CC0 Public Domain)

Китайският производител на оптични устройства и обективи Sunny Optical Technology чака внезапно понижаване на поръчките от Huawei, заради глобите на Съединени американски щати, и поставя старания да се конкурира за поръчки от Apple, съгласно източници от промишлеността.

Sunny Optical се надява да стане снабдител на лещи, употребявани в iPhone, през 2021 година, настояват източниците на, само че сходни очаквания могат да бъдат по-реалистични през 2022 година

Очаква се Apple да пусне по-евтини смарт телефони, с цел да конкурира Samsung, Xiaomi, Oppo и. Това допуска, че компанията ще се стреми да разшири своята екосистема, с цел да понижи индустриалните разноски, съгласно тайванските източници.
още по тематиката
Промените в китайската верига за доставки на оптични устройства и обективи доведоха до доминиране на няколко огромни производители, в това число Sunny Optical. Но те към момента са софтуерно по-неконкурентни на основаните в Тайван производители Largan Precision и Genius Electronic Optical, означават наблюдаващите на пазара.

Най-вероятно наподобява евтиният смарт телефон на Apple да се окаже. За този модел по-рано загатна известният анализатор Минг-Чи Куо, който неведнъж е отгатвал проектите на американската компания, преди да се появят формалните известия.

В сегмента на смарт телефоните от междинен клас преобладават китайските производители, изключително. Поради международната рецесия, подбудена от ковид, явно ще има все по-голямо търсене в тази пазарна ниша, което би обяснило възможния ход на Apple да предложи по-достъпни айфони.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР