Доста следен анализатор на криптовалути предполага, че Биткойн (BTC) може

...
Доста следен анализатор на криптовалути предполага, че Биткойн (BTC) може
Коментари Харесай

Биткойн: Анализатор сподели от какво зависи възходящата траектория на BTC

Доста наблюдаван анализатор на криптовалути допуска, че Биткойн (BTC) може да означи прогресивен растеж макар актуалните неспокойни пазарни условия.

По време на неотдавнашна стратегическа полемика Джейсън Пицино, показа догатката, че в случай че Биткойн ( BTC ) възвърне равнището на поддръжка към $23,500, мечите настроения може да се засилят:

Анализаторът изясни, че тази обстановка поражда заради неотдавнашната липса на доста пазарно придвижване и забележимата липса на волатилност. Следователно всяко отклоняване отвън нормалните съмнения се чака да провокира пресилена реакция.

Според него в резултат на това можем да чакаме голям брой песимистични прогнози, като предвижданията варират от $15,000 до $10,000. Той акцентира, че е значимо да се признае, че когато стартират да се популяризират такива прогнози, това може да значи, че се приближаваме към евентуална повратна точка, като е допустимо да се образува дъно.  

Освен това Пицино акцентира, че сега главният му фокус е ориентиран към равнището от $23,600.

Анализаторът показа още, че планува сюжет, при който Биткойн ще преживее внезапно ликвидационно събитие, което краткотрайно ще намали цената му, привличайки мечи настроени търговци, преди да се откри бича настройка с по-високи и по-ниски стойности.

Пицино съобщи:

Бичата настройка “ ” нормално алармира за края на етапа на промяна и за евентуално обновяване на възходящия тренд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР