Доста са адресите, които трябва да се проверят. Ще се

...
Доста са адресите, които трябва да се проверят. Ще се
Коментари Харесай

Ало, мафията: Има ли незаконни постройки в Горна Оряховица?

„ Доста са адресите, които би трябвало да се ревизират. Ще се изисква безусловно цялата документи. Ако има противозаконни постройки – ще се пристъпи към тяхното унищожаване ”. Това сподели за „ Здравей България ” кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев.

``
реклама

Той разяснява огромната акция на спецпрокуратурата, наречена „ Ало мафията ”, при която в града бяха задържани над 30 души от ромски генезис по отношение на незаконна мрежа за телефонни измами. Добрев посочи, че ще бъде направена и инспекция дали арестуваните са си плащали налозите.

По време на акцията, която се организира на територията на България и Румъния бяха арестувани шест от тарторите на проведената незаконна група, още толкоз мулета, а останалите лица са по този начин наречените „ въртачи – телефонисти ”.  Смята се, че незаконната група е съумяла да извърши телефонни измами за над 2 млн. лв.. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР