Доста риалити предавания целят да провокират в учасниците агресия, арогантно

...
Доста риалити предавания целят да провокират в учасниците агресия, арогантно
Коментари Харесай

Емо Каменов се сби в сръбско риалити и още от най-големите БГ биячи

Доста риалити излъчвания целят да предизвикат в учасниците експанзия, надменно държание и кавги, които водят съвсем постоянно до едно - пердах. Ако към риалити шоуто прибавим българин и сърбин, то резултатите ще са светкавични. 

Емо Каменов е участник в сръбското TV шоу " Задруга ", в което се стигна до балкански бой. Кристиян Голубович, един от участниците, налетя на различен и стартира да го удря с юмруци в главата. Емил Бугарина, както надменно назовават Емо съседите ни, не пропусна опцията да се покаже и той като същински балкански мъж.

Виж още: Защото е дама: Зори от " Игри на волята " си го върна на Веси за обидите, само че по много грациозен начин 

В YouTube се появи видео от побоя, в което се вижда по какъв начин двамата постановат съквартиранта си Чертич в главата, а защитата не съумява да го избави. Сръбският Биг Брадър бързо обаче позволи обстановката с мачовците. Изгони ги от първокласната къща в село Шимановци. Биячите бяха задържани и разпитвани с часове. Каменов показа по-късно, че съжалява за случилото се. 

В родните риалити излъчвания също са се случвали закани за побой и действителни сбивания. Наскоро Аспарух от четвърти сезон на " Игри на волята " насочи закани да избие зъбите на сърбина Алекса. Причините за словесната експанзия бяха повече от неуместни, само че за благополучие не се стигна до действителен физически конфликт.

Виж още: WTF?! Андреа не помни за гребена точно на ЧРД на татко си макар лукса, шашна с " прическа "

Преди години във Vip Brother Тачо, половинката на Жени Калканджиева, буйства и пиянства в народен ефир. Тогава той даже съумя да нарани различен участник в шоуто. 

Ваня Джаферович също попадна в сходна обстановка, откакто имаше конфликт в шоуто Big Brother All stars. Там Джаферович провокира на двубой Борислав Ангелов, само че за благополучие не се стигна до нищо по-сериозно.

Виж още: Казана дума, хвърлен камък: Аспарух съжали за нападките към Алекса

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР