Доста жени са обсебени от маските си за коса, което

...
Доста жени са обсебени от маските си за коса, което
Коментари Харесай

Използваш маска за коса постоянно? Имаме лоша новина за теб

Доста дами са захласнати от маските си за коса, което е обикновено - всяка от нас се старае да поддържа положителния тип на гривата си. Дайте ни подхранваща маска, прекрасен еликсир и някоя терапия за сухи краища, и ще бъдем щастливи.

Но дали ви се е случвало да обикнете в действителност някоя маска и да я употребявате при всяко измиване на косата? На мен ми се случи сходно нещо и се оказа, че косата ми в реалност е по-мека и блестяща, само че и се омазнява много по-бързо от нормалното. Това ме накара да се замисля дали е допустимо да "предозираш " с маска за коса и се оказа, че е напълно допустимо и постоянно срещано.

 душ баня вода Thinkstock

Експерти и стилисти в региона разкриват, че всички артикули от рода на маски и балсами имат склоността да се натрупват върху косата ни и честата им приложимост води до утайване на продукта, което пък води до неприятното бързо омазняване. Трябва да използваме по-малко количество от маските и балсамите, тъй като те са съсредоточени артикули и за тях важи правилото "по-малкото е повече ".

Но какви тъкмо могат да бъдат следствията, в случай че прекалим? Косата ни може да наподобява безжизнена, усложнена и да се омазнява доста по-бързо.

 Rivana коса

А какъв брой постоянно е добре да използваме маска? Най-добре е това да става един път седмично за по-плътните коси и един път на две седмици за по-фините коси. Най-важното е и да не мием косите си прекомерно постоянно и да не използваме прекалено много артикул върху тях, с цел да наподобяват здрави и витални.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР