Доскорошният треньор на Верея-2 (Стара Загора) Господин Мирчев през пролетния

...
Доскорошният треньор на Верея-2 (Стара Загора) Господин Мирчев през пролетния
Коментари Харесай

Господин Мирчев е новият старши треньор на Ямбол

Доскорошният треньор на Верея-2 (Стара Загора) Господин Мирчев през пролетния полусезон ще води тима на Ямбол 1915, също от Югоизточната Трета лига. Мирчев- някогашен централен бранител, ще имa много сложна задача, тъй като би трябвало да прави безусловно нов тим.

Той поема поста от Иван Божидаров-Арманито, който напусна поради неизвестността в клуба. Имаше известна заплаха Ямбол 1915 да приключи присъединяване си в шампионата, само че след диалог на президента Иван Петров с кметската администрация, е взето решение отборът да остане в групата.

Голяма част от играчите от есента в Ямбол са си тръгнали и на първото занятие са се явили едвам 10 футболисти. Всички те са локални момчета, а такава ще бъде политиката и при допълнението на отбора. Сигурен нов е отбранителният полузащитник Иван Иванов, който се връща от Черноморец (Бургас).
Вероятно треньорът ще търси попълнения и от района, а също по този начин би трябвало бързо да сформира и проект за зимната подготовка. Пролетният дял в шампионата на Югоизточната трета лига започва на 25 февруари и приключва на 2 юни, с два междинни кръга.

Така ямболии имат тъкмо един месец за подготовка. Ямбол 1915 има 23 точки и се подрежда сега на 11-о място, което дава известно успокоение в борбата за оцеляване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР