Доскорошният треньор на Локомотив (Пд) и настоящ наставник на ЦСКА-София

...
Доскорошният треньор на Локомотив (Пд) и настоящ наставник на ЦСКА-София
Коментари Харесай

Акрапович: "Локо" ни е добре дошъл на гости

Доскорошният треньор на " Локомотив " (Пд) и сегашен ментор на " ЦСКА-София " Бруно Акрапович увери, че не таи неприятни усеща към някогашния си тим преди утрешното дерби сред двата отбора във футболното състезание. В събота от 17:30 ч. на ст. " Българска войска " в столицата един против различен ще излязат вторият и третият в класирането на Ефбет лига, разграничени от 1 точка задатък в интерес на " алените ".

" Чувствата преди този мач са неповторими. Винаги се веселя за всеки мач, още повече за този дуел с " Локомотив ". Имам доста другари в клуба, с които подкрепям добра връзка. Няма отрицателни усеща в мен, веселя се за срещата на следващия ден. Те идват на посетители и ние ще ги приемем. Добре са пристигнали. Няма да се опитам да изненадам никого. Искам да стане здрав мач, прекрасен мач. Ако се занимавам доста с предишното, няма да свърша работа. Гледам единствено напред. "

Босненският експерт разкри, че не е гледал на запис дуела с " Лудогорец " (0:1) от предишния кръг, и не счита да го прави.

" Това, което се случи в Разград, остава зад нас. Имахме хубави моменти през второто полувреме и ще надграждаме над това - съобщи Акрапович. - Винаги споделям, че сме ЦСКА и играем за трите точки. Какво значи да рискуваме? Риск е да влезем със успокоение в даден мач. Не желая това. Искам да излезем на терена с нрав на спечелили, единствено по този начин ще спечелим мача. "

Треньорът на столичани разяснява и сътрудниците си отпред на " Локомотив ", с които до ноември работеше в екип отпред на " черно-белите ":

" Александър Тунчев работеше с мен 3 години. Работата с него беше хубава. Това е качествено момче, което желае да учи. Не желая да кажа, че всичко, което е научил, идва от мен. Той има качества, желае да откри своя път. Същата е обстановката с Георги Илиев. Всеки треньор има своя път. Не съм бил в обстановка, в която да се изправя против треньор, който се е учил от мен. Той ще откри пътя в кариерата си. Дали ще е същия жанр или не, това е негов път. За на следващия ден желая три точки от нас. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР