Доскорошният МВР шеф Бойко Рашков е приет на нож“ от

...
Доскорошният МВР шеф Бойко Рашков е приет на нож“ от
Коментари Харесай

Саботаж срещу Бойко Рашков подготвят в Перник

Доскорошният Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков е признат „ на нож “ от пернишката конструкция на „ Продължаваме промяната “, научи Lupa.bg от функционери на партията. Рашков беше избран за лидер на листата на „ Политическа партия “ в Перник, само че откогато е стартирала предизборната кампаниа, той не се е появил даже и за минута в миньорския град.

Активисти на „ Продължаваме промяната “ в Перник към този момент намерено недоволстват против Рашков и се заканват да осуетят влизането му в Народното събрание за сметка на третия в листата – досегашния регионален шеф на Перник Кирил Стоев. Очаква се той да събере целия преференциален избор на партията в Перник и района.

Срещу Бойко Рашков е и втората в листата на „ Продължаваме промяната “ в Перник Юлия Иванова, която е извънредно недоволна от решението на Кирил Петков и Асен Василев да го предлагат за лидер. Юлия Иванова е известна в родния си град Перник като съзнателен, кардинален и дееспособен политик. Тя влезе в предходното Народно заседание на мястото на определения за парламентарен началник Никола Минчев и се прочу като най-дейния депутат от „ Продължаваме промяната “. Юлия Иванова не пропусна нито едно гласоподаване в Народното събрание и няма даже едно неявяване от пленарната зала.



Втората в листата на " Политическа партия " в Перник Юлия Иванова не може да убеди Бойко Рашков да се появи даже и за минута в Перник

Сега обаче приключилата Сорбоната в Париж дама изпитва неимоверни компликации в екипната работа с Бойко Рашков. Няколкото нейни опита да докара „ на терен “ досорошния Министерство на вътрешните работи началник са се провалили с гръм и тропот. Рашков пропуснал фотосите за старта на предизборната акция и даже не изискал да се запознае с останалите претенденти от листата на „ Политическа партия “ в Перник.

„ Юлия Иванова е доста разочарована, че от София й спуснаха Бойко Рашков за лидер, само че все пак продължава да убеждава локалната конструкция, че решението на Кирил и Асен е вярно. В редиците на партията в Перник обаче има огровна опозиция против Рашков – всички ще гласоподават с преференции за третия в листата Кирил Стоев, както и за Юлия Иванова. Целта е Бойко Рашков да остане трети при подреждането и да не влезе в Народното събрание “, разкрива пернишки функционер на „ Политическа партия “.

Според думите на локалните, Бойко Рашков не възнамерявал въобще да пропагандира в Перник, разчитайки главно на шефовете на локалната полиция. Докато беше  вътрешен министър, Рашков подмени целия управителен състав на полицията в Перник и сложи отпред свои хора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР