Доскорошният кандидат-купувач на Левски – United Group и нейният ръководител

...
Доскорошният кандидат-купувач на Левски – United Group и нейният ръководител
Коментари Харесай

В Сърбия: Бивш кандидат за Левски затъна в дългове

Доскорошният кандидат-купувач на Левски – United Group и нейният началник Драган Шолак се намират в доста тежко положение, откакто стана ясно, че задълженията на компанията са в грамаден размер, заяви сръбското издание „ republika.rs “. Информацията не е публично доказана.

Империята на Драган Шолак дължи общо 5,458 милиарда шатски $ или към 5 милиарда евро на основа на облигации, които са с падеж от 1 юли 2023 година до 2030 година

От сръбското издание показват и другите неуспехи на United Group и Шолак. На пресният от тях е неуспехът на договорката за закупуването на Левски, която се проточи в последната близо година. В последна сметка предприемачът заяви, че договорката е завършила несполучливо.

„ Във връзка с огромния публичен интерес към евентуалната договорка сред United Group и/или Sport Republic, обвързвана със собствеността на ФК Левски, бих желал да ви осведомявам, че договарянията за придобиване на клуба приключиха несполучливо “, бе написано в формалната позиция на компанията.

Наред с това, отборът на Шолак във Висшата лига – Саутхемптън, не се намира в по никакъв начин положително положение и е на последно място.

Заради всички тези финансови проблеми на „ United Group “ поражда въпросът, дали точно тези отговорности на компанията не са оказали въздействие при неуспеха на договорката за Левски, при която като съществена причина бяха изтъкнати задълженията на „ сините “ от последното десетилетие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР