Доскоро тя носеше фамилията Аделина Солтарийска и бе съпруга на

...
Доскоро тя носеше фамилията Аделина Солтарийска и бе съпруга на
Коментари Харесай

Публично!! Бившата на Борис Солтарийски призна защо са се развели!

Доскоро тя носеше семейството Аделина Солтарийска и бе брачна половинка на Борис Солтарийски, прочут повече като артистът на Слави Трифонов. Истина е, че Боцко по този начин и не съумя да излезе от сянката на Дългия и в случай че не е Слави, ще би трябвало да си търси работа отвън музиката...

За благополучие той още се подвизава в малкия екран на шоумена и в Ку-ку бенд, което му обезпечава участия и пари. Именно те обаче са част от аргументите за развода му с Аделина Солтарийска, която към този момент е омъжена за различен и живее в Америка.

За пръв път Аделина проговори и разкри, че е доста признателна на Борис по тази причина, че е разрешил щерка им да живее толкоз надалеч от него. " Това беше доста благородно от негова страна и аз му благодаря. Оцени обстоятелството, че тук е доста по-спокойно и тя ще може да получи по-добро обучение и реализация ", сподели хубавицата.

Колкото до развода й, повода в никакъв случай не била кавги. Двамата с Борис не се карали, а разговаряли обикновено като зрели хора. В един миг осъзнали, че просто са разнообразни, желаят разнообразни неща и не са един за различен. А и химията от дълго време била изчезнала.

Аделина не разкрива обаче нищо за новия си мъж, с изключение на, че е доста любезен, добър и грижлив. Не издава и дали ще имат общо дете, само че това ще оставим на времето.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Аделина Солтарийска Борис Солтарийски Боцко Слави Трифонов Дългия Ку-ку бенд Америка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР