Дошло е време, в което на страната й трябва сигурност

...
Дошло е време, в което на страната й трябва сигурност
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Когато ДПС е на власт, бизнесът диша спокойно

Дошло е време, в което на страната й би трябвало сигурност на вложенията и законодателството, с цел да има постоянни приходи и работни места. Време е за нова формула за ръководство на България, в която вместо лъжата идват ясните национални цели и цели, а омразата, опълчването и разделянето отстъпват място на обединяването и единодушието по програмата за ръководство на страната. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Хасково, оповестиха от Движение за права и свободи.

Няма разцвет в разединено общество, няма и вложения. Затова приканвам и останалите политици да си напомним девиза, изписан на постройката на Народното събрание: „ Съединението прави силата “, добави той.

Карадайъ съобщи, че на идните избори би трябвало да се гласоподава за тези, които са потвърдили, че могат да вземат решение рецесии и да работят в интерес на жителите и бизнеса.

Когато Движение за права и свободи е на власт, бизнесът диша умерено, съобщи Карадайъ и напомни, че по време на ръководството с присъединяване на Движение за права и свободи от 2001-ва до 2008-ма година приблизително на година вложенията са достигали 6-7 милиарда евро.

" Програмите за първите два програмни интервала също бяха написани от нас. Ализан Яхова, която беше шеф на Фонд " Земеделие " по време на първия интервал контракти парите за фермерите и финансирането стигна до тях.

За втория интервал зам.-директор на Фонда беше Атидже Вели и тогава тя контракти нови 6 милиарда за земеделието ", сподели Карадайъ.

Той напомни, че обществените стратегии бяха написани от доктор Хасан Адемов, тогава министър на обществената политика, с които България получи 4 милиарда лв..

" По същото време бе контрактувана и програмата за околната среда от тогавашния министър, в този момент евродепутат - Искра Михайлова. 30 общини в България получиха финансиране за тръбопровод и канализация. Повече от 40 общини получиха финансиране за рекултивиране на остарели сметища, с цел да няма отпадъци ", добави Карадайъ.

" В България има два типа политици. Едни които доста приказват и лъжат, и други, които малко приказват и правят работа.

Благодаря на всички тези наши съидейници, които бяха съпричастни към нещастието на украинските бежанци ", сподели още Карадайъ.

Толкова доста хора се хвалят, че са помогнали на бежанците от Украйна. А нашите хора си мълчат, тъй като ние по този начин вършим. Ние вършим хаир. Аз ви давам обещание, че цяла Европа ще разбере какво са създали в Минерални бани, увери зам.-председателят на третата по величина група в Европейския парламент - " Обнови Европа ", Искра Михайлова, евродепутат от Движение за права и свободи.

Единствено Движение за права и свободи има смелостта да каже: да, в рецесии сме, само че ние сме подготвени да ги преодолеем, по тази причина желаеме поддръжката, с цел да взе участие Движение за права и свободи в ръководството на България, акцентира Михайлова.

Ако Движение за права и свободи взе участие в ръководството, ще създадем по този начин, че Планът за възобновяване и резистентност да работи и да дойдат вложения в дребните компании, да дойдат помощи за хората, за семействата, да излезем от този свредел на инфлацията, който ни води надолу, даде обещание евродепутатът. И увери: " Ние знаем по какъв начин да го създадем. ".

Само с нашите специалисти можем да създадем българската стопанска система по-развита. Готови сме да управляваме, съобщи и лидерът на хасковската листа на Движението Сезгин Мехмед, водач на Младежко Движение за права и свободи.

Двама депутати за област Хасково няма да ни стигнат, по тази причина би трябвало трети. Вашата поддръжка значи доста огромна отговорност към страната и държавността, тъй като има единствено веднъж и той е Движение за права и свободи да взе участие във властта, акцентира още Сезгин Мехмед.

С нашите полезности, отговорности и опит ще преодолеем всички рецесии – първо политическата, а по-късно и останалите, безапелационен бе Мехмед.

Социалният специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов разобличи лъжите на някогашните ръководещите от „ Продължаваме промяната ”.

С неистина пристигнаха в полето на политиката като споделиха, че нямат двойно поданство. Лъжа е, че има дърва за 45 лв., няма такова нещо. Лъжа е, че няма пенсии под линията на беднотия - 304 000 пенсии са под линията на беднотия. Още по-голяма неистина е това, което сподели преди няколко дни някогашният министър председател, че минималната пенсия ще стане 900 лв., в случай че те ръководят 4 години, сподели доктор Адемов. И изясни: „ Ние не сме срещу минималната пенсия да стане 900 лв., дори желаеме да е по-голяма. Но ние разбираме от цифри и питаме от кое място ще дойдат тези пари? ”.

Сега от 15,5 милиарда лв. бюджет на Фонд пенсии половината идват от налози. Ще покачват налозите ли? Казват „ не‘. Но служебният министър на финансите Росица Велкова споделя, че „ с цел да обезпечим обществените заплащания, би трябвало всяка година да теглим нови 25 милиарда лв. заеми “. Кой ще ги заплаща? Деца, внуци - никой не знае. Ние желаеме отговори на тези въпроси, с цел да не стигнем в обстановка пенсиите да станат 3 $, сподели доктор Хасан Адемов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР