Досегашният треньор на казахстанския Иртиш Димитър Димитров призна, че е

...
Досегашният треньор на казахстанския Иртиш Димитър Димитров призна, че е
Коментари Харесай

Димитров призна за оферта от "Левски"

Досегашният треньор на казахстанския " Иртиш " Димитър Димитров призна, че е получил предложение от " Левски ". Той обаче не посочи дали то е да стане ментор на " сините ", или състезателен шеф.

" Още нямам съответни проекти. Освен  " Левски " имам и други разновидности за работа - от чужбина. Но първо бих желал да си умря. Много нерви изхабих за тези пет месеца ", разяснява 59-годишният експерт пред sports.kz.

От " Левски " към момента не са излезли с решение по отношение на бъдещия си треньор. Има разнообразни разновидности, все на българи. Соченият за любимец доскорошен селекционер на националния тим Петър Хубчев към момента не разяснява нищо по тематиката. В Германия уеб сайтът " Майн Вердер " пък загатва, че някогашният треньор на " Дуисбург " Илия Груев може да поеме " Левски ", само че не е изключено да бъде назначен и за селекционер на националния тим на България.

Засега " сините " са водени от краткотраен ментор - Георги Тодоров, който ще изкара оставащите мачове до края на сезона. За първия от тях - неделното домакинство против " Черно море ", няма да се разчита на контузените Серджиу Буш и Седрик Унтонджи. Отново sports.kz пък оповестява, че казахстанският национал Еркебулан Сейдахмет още не е напълно възобновен от разтежение и по-скоро няма да играе против " Черно море ", а ще е на линия за гостуването против " Лудогорец " на 18 май.

Междувременно завърналият се след лекуване в Испания и Исландия защитник Холмар Ейолфсон, който скъса връзка на дясното коляно в мача за купата против " Черно море " на 31 октомври, направи първа лека подготовка, само че самостоятелно. 

" В момента съм гладен за игра и желая да се върна, колкото може по-бързо на терена... През идващите седмици ще упражнявам настрана и ще опитам да дам позитивна сила на другите момчета и да им оказа помощ с каквото мога... Бях напълно фокусиран да се върна бързо на терена. Времето мина доста бързо. Имах една цел - да се върна тук... Целта е да стартира лятната подготовка пълноценно. Ще забележим по какъв начин ще протече всичко до тогава. Имам прогрес. Щастлив съм, че се върнах ", сподели исландският национал пред клубната телевизия на " Левски ". Ейолфсон би трябвало да се включи пълноценно в лятната подготовка на тима.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР