Досегашният председател на управителния съвет на Kaufland България - Иван

...
Досегашният председател на управителния съвет на Kaufland България - Иван
Коментари Харесай

След 15 години на българския пазар, германец поема управлението на Kaufland България

Досегашният ръководител на управителния съвет на Kaufland България - Иван Чернев, напуща поста, с цел да премине в интернационалната организация на Kaufland групата, където ще дава отговор за интернационалните планове.

От 01.12.2021 година Валтер Волф, пълномощник " Верига за ръководство на доставките " в България, ще поеме ръководството на Kaufland България, се споделя в прессъобщение на компанията.

Валтер Волф е шеф " Управление веригата на доставки " в Kaufland България от началото на 2019 година. След довеждане докрай на висшето си обучение стартира професионалния си път в Schwarz групата. Има над 15 години опит в областта на продажбите и логистиката. Заемал е управителни позиции в интернационалните структури на Schwarz групата в Германия, Швейцария, Франция и България. Владее 5 езика - немски, британски, български, съветски и френски.
 Иван Чернев управлява Kaufland България от 2018 година до през днешния ден
Източник:

Иван Чернев управлява Kaufland България от 2018 година до през днешния ден

Досегашният основен изпълнителен шеф Иван Чернев е отпред на Kaufland България от 2018 година насам. Заедно със своя екип той стартира дейна фаза на рационализация на хипермаркетите, вкарва редица нововъведения в продуктовия подбор и уголемява активността на компанията с разкриване на нови обекти. Преди да поеме ръководството на веригата у нас той ръководеше подразделението й в Словакия.

Преди Чернев началник на Kaufland България беше Димитър Спасов, който ръководи в продължение на 12 години сдружението от неговото стъпване на българския пазар.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР