Досега мислехме, че най-интересното във Фермата гледаме на малкия екран,

...
Досега мислехме, че най-интересното във Фермата гледаме на малкия екран,
Коментари Харесай

Измяна след Фермата: Виктор замени Цвети с друга участничк...

Досега мислехме, че най-интересното във " Фермата " гледаме на дребния екран, само че се оказва, че интригата занапред се заплита откакто участниците изоставен стопанството.

След излизането си от " Фермата " мигрантката Теодора очевидно е решила да продължи връзките си с част от съквартирантите. Брюнетката написа в Инстаграм: “В търсене на полезностите от “Фермата 7” в живота “.

От фотосите разбираме, че Теди и Виктор са били дружно на езда край село Хвойна. На фрагментите се открива хубостта на най-голямата долина в Средни Родопи – Ропката.

„ Нямам визия къде е Цвети “ – отговори Виктор на зрителски въпрос при живото си включване от конната база.



Тъй като в последно време Виктор постоянно прави живи включвания в своя Инстаграм, различен участник във „ Фермата “ – банкерът Боби Гостев, разяснява „ Вече си привързан към тия live-ове “.

„ Не кифлей, апелирам те! Остани си земен, в това ти е уникалността! “ – написа различен консуматор на обществената мрежа.

Миналата седмица Виктор направи живо включване и от разходката си в региона на село Варвара, откъдето е Анастасия – един от най-колоритните участници в сегашния сезон на риалитито, написа ladyzone.bg.

Веднага след излизането си от „ Фермата “ Теди разгласява и обща фотография с Цвети.

„ Ей това е, след „ Фермата “ непосредствено на летището! И тортичка… и капучино… “ – разяснява в Инстаграм някогашната стюардеса.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР