Досега европейските избори у нас не са мобилизирали хората да

...
Досега европейските избори у нас не са мобилизирали хората да
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Избори 2 в 1 може да мобилизират хората

Досега европейските избори у нас не са мобилизирали хората да гласоподават. Вот " 2 в 1 " може да промени тази наклонност. Това съобщи евродупетатът от ЕНП Андрей Ковачев. Той добави, че чака компроматна предизборна акция, която няма да се отрази добре на страната ни на фона на международната политическа конюнктура.

" Сега сме пред избори, сигурно ще чуем най-раазлични неща - претопляне на остарели операции, бих споделил фалшификации, както с " Балкански поток ", и най-различни други неща чакам по време на тази предизборна акция да бъдат чути. Не е в нтерес на България да има огромни политически турбуленции тъкмо тази година, когато имаме толкоз доста рискове отвън България, когато би трябвало да сме единни ", сподели Ковачев.

" А и в България - не би трябвало да забравяме работата на съветските секрети служби у нас, техните въздействия в най-различни браншове. Включително в интернет пространството, където ние приехме първия законодателен акт в Европейски Съюз - цифровият акт - за отговорностите на огромните платформи, изключително по отношение на намесата на трети страни в изборните процеси ", добави евродепутатът.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР