Досъдебно производство за хулиганство се води в полицейското управление в

...
Досъдебно производство за хулиганство се води в полицейското управление в
Коментари Харесай

Задържаха група мъже за побой над полицай

Досъдебно произвеждане за безчинство се води в полицейското ръководство в Горна Оряховица, съобщи сътрудник на  " Фокус “. От Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново прецизират, че в петък към среднощ на тел. 112 е получен сигнал за нарушение на нощната тишина в село Благоево.

" На адреса неотложно е изпратен екип. След дадени разпоредби групата лица в парцела, които били във очевидно нетрезво положение, са понижили музиката, само че потърсили борба с униформените. Екипът останал да дежури наоколо, като били изпратени и спомагателни полицейски сили. В един миг групата влезнала във физическа разпра с униформените, наложила се е използването на физическа мощ и помощни средства. Пострадал е един полицейски чиновник, който е с контузна рана в региона на дланта “, изясняват от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.

След случая са арестувани три лица на възраст от 17 до 28 години, всички от Благоево. На един от тях е оказана здравна помощ. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР