Досъдебно производство за хулиганство е започнато от служители на Районно

...
Досъдебно производство за хулиганство е започнато от служители на Районно
Коментари Харесай

Мъж нахлу в училище в Радомир, изведе от час две ученички

Досъдебно произвеждане за безчинство е стартирано от чиновници на Районно ръководство – Радомир, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник. 

Сигналът е подаден от 37-годишна локална жителка. Същата декларирала, че против щерка ѝ и нейна съученичка са отправени непристойни дейности, обиди и хули. По-данни на майката мъж влезнал в час по време на образователни занятия и извел девойки на открито, с цел да обясни обстановка, за която бил известен от брачната половинка му работеща в търговски обект против учебното заведение. 

В сигнала се твърди, че децата били упрекнати, че не са заплатили закупени от тях артикули, което довело до жестоко и неуважително поведение по отношение на тях от 44-годишния брачен партньор на продавачката. След подхванати дейности от страна на полицията, е открито, че обвиняванията към девойките не дават отговор на истината. Започнато е следствие и работата продължава под надзора на прокуратурата, допълват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР