Дори не се опитвайте, емпатът ще усети вашата неискреност от

...
Дори не се опитвайте, емпатът ще усети вашата неискреност от
Коментари Харесай

Никога няма да можете да излъжете емпат, защото той изначално знае истината

 Дори не се опитвайте, емпатът ще усети вашата престореност от километър.

Един от доста забавните аспекти на живота на емпатите е, че те са буквално  живи детектори на лъжата.

Благодарение на неповторимите си душевни характерности те неотложно разпознават дали им казвате истината или се пробвате да лъжете.

Както се знае, емпатите са в положение да „ четат “ страстите на другите хора, както и да усещат същото, което те усещат. Тъй като на практика непрекъснато усещат и възприемат възприятията и страстите на хората към тях, с течение на времето емпатите развиват доста високо равнище на прочувствен и междуличностен разсъдък.

Учените разказват междуличностния разсъдък като „ дарба да се схващат другите хора и да се взаимодейства дейно с тях. Той включва способността да поддържате връзка с тях както вербално, по този начин и невербално, способността да забележите външните прояви на вътрешния свят на индивида, нараснала сензитивност към настроението и темперамента на другите, както и способността да гледате на обстановката от нечия друга позиция. “

Често качествата на емпата могат да го раздразнят необикновено – на първо място тъй като постоянно даже най-близките до нас хора крият същинските си усеща, планове и претекстове. Когато това се случи с емпат, в душата му поражда спор. Винаги вижда какво се крие зад външната обвивка и копнее за почтеност, която, уви, толкоз рядко вижда у другите.

Така че  в случай че говорите с емпат, във ваш интерес е постоянно да казвате истината, тъй като тези хора са едни от най-хубавите детективи в целия свят.

Ето за какво:

1. Те ​​знаят по кое време сте неискрени

Когато поддържате връзка с емпат, няма да можете да скриете гнева си зад усмивка или, да речем, да си сложите щастлива маска, в случай че в действителност завиждате на някого. Емпатът ще усети вашата престореност от километър. Дори и да съумеете да заблудите всички останали, те ще почувстват истината.

2. Те знаят доста добре, когато се преструвате.

Дори в случай че кажете на емпата няколко пъти поред, че всичко ви е наред, той ще разбере, че това изобщо не е по този начин. Емпатите не чакат, че ще скривате болката и неприятностите си, тъй като по този начин би трябвало, а в случай че има някой измежду обкръжението ви, на който можете абсолютно да се доверите по този въпрос, това е човек с развита емпатия.

3. Те чуват всичко

Дори това, което сте премълчали. Вашият изкуствен тембър на гласа, леко закъснение на идната фраза, смяна в тона … Емпатите виждат всички тези неща и знаят какво значат. Освен това те даже чуват какво се крие зад тишината, в случай че решите да не казвате нищо.

4. Те виждат, когато си слагате маска

Всички имаме „ същински “ Аз – онази неповторима персона, която е в основата на това, което в действителност сме, само че някои хора се опасяват да покажат тази персона пред външния свят. Въпреки това, колкото и да работите върху маската си за външния свят, емпатите виждат през нея по този начин, като че ли не съществува – те виждат цялата хубост и автентичност на вашата персона, която самият вие не забелязвате. Така че в случай че твърдо знаете, че вашият събеседник е емпат, бъдете себе си с него. Няма да съжалявате.

5. Те незабавно разпознават отрицателните и токсични хора.

Една от особеностите на емпатите, която е просто невероятно да се скрие, е способността им неотложно да разпознават отрицателните хора. Такива хора сеят безпорядък към тях и се хранят с него. Забелязвайки подобен човек, емпатът мигновено си потегля от него и го държи надалеч от себе си, защото въобще не има намерение да позволява негативизъм в персоналното си пространство.

6. Те са в положение да „ прочетат “ всичко по вашия взор

Емпатът, нагледно казано, постоянно ви вижда от вътрешната страна, тъй че е по-добре да сте открити и почтени с него 100%. Ако ви е зле, изпитвате душевна болежка, незабавно го вижда. Ако имате проблеми или сложен интервал в живота, те виждат и това. Емпатите са в положение единствено като погледнат в очите ви, да схванат мигновено по какъв начин в действителност се чувствате под външната си обвивка.

Наистина няма причина да се пробвате да излъжете емпат. Той, като никой различен, е кадърен на добрина и състрадание към другите. Той постоянно ще ви разбере и няма да ви съди за вашите мисли, думи и дейности.

cluber

Всичко, което претърпява Душата, Тялото го прави очевидно!

 

Терминът „ стрес “ е въведен от канадския академик Ханс Сели, заимствайки го от съпромат. Стресът е напън, напрежение, провокирани от въздействието на околната среда върху някакъв предмет и значи – умора…

Цялата публикация


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР