Дори и най-любящите съпрузи не винаги успяват бързо да имат

...
Дори и най-любящите съпрузи не винаги успяват бързо да имат
Коментари Харесай

48-годишна жена изпита майчинството за първи път след 18 неуспешни опита

Дори и най-любящите съпрузи не постоянно съумяват бързо да имат бебе. Понякога би трябвало да пробвате години, преди да видите заветните 2 ленти на теста. Англичанката Луиз Уорнфорд знае от първа ръка какво съставлява. В последна сметка опитът й да забременее и да роди бебето беше увенчан, за втори, за 19-ти път! Какво претърпя една смела жена, прочетете в днешната публикация.

ОПИТ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ

Луиз Уорнфорд е британска писателка. Тя се срещна със брачна половинка си Марк през 1999 г. И още при започване на 2000-те години двойката реши да се опита да има бебе. Тогава дамата беше малко над 30-годишна, а мъжът към този момент имаше 2 дъщери от предходен брак.

Марк не планираше да става още веднъж татко. За да се защищити от вероятни опасности, мъжът е имал вазектомия в предишното. Двойката схваща, че Луиз няма да може да забременее по натурален път. Затова се обърнаха за помощ към специалистите. След 3 месеца лекуване и подготовка, дамата видя на теста мечтаните 2 ленти. Изглежда, че всичко вървеше по проект. Това обаче въобще не беше по този начин.

Ултразвукът на 6, 8 и 10 седмица сподели, че бебето е обикновено. Но когато Луиз пристигна за идващия обзор, се оказа, че лекарите към този момент не чуват сърцетуптенето на бебето. Жената го загуби. Това беше първият несполучлив опит за зачеване и първият импровизиран аборт, след който Луиз не можеше да се възвърне дълго време.

Само шест месеца по-късно двойката реши да опита още веднъж. Новият опит на Луиз да забременее беше сполучлив. Този път обаче завърши, преди даже да е почнал. Развълнуваната жена отиде в болничното заведение, с цел да оправи бременността. Но съвсем незабавно тя усети остра болежка в долната част на корема. Пак се случи.

И по-късно още веднъж и още веднъж. Луиз била изпратена в болничното заведение „ Сейнт Мери “, с цел да разбере повода, заради която не може да носи плода. Клиниката обаче не й оказа помощ. Пред Луиз и Марк чакаха още няколко несполучливи опита за инвитро. И всякога историята се повтаряше.

Горката жена загуби религия в себе си и се почувства безполезна. Тя реши, че повече няма да се пробва да забременее. И тогава инцидентно попадна на забавна книга „ Приятелско ли е тялото ви към бебето? “ („ Приятелско ли е тялото ви към деца? “). След като я прочете, Луиз научи доста нова информация и осъзна, че не всичко е изгубено.

Тогава двойката се обърна за помощ към прочут експерт по плодовитост. Те по всевъзможен метод желаеха да схванат повода за несполучливата бременност на Луиз. Лекарят организира доста изследвания, вследствие на които се оказа, че една жена е в положение да носи бебе с възможност от 85–95%. Това й вдъхна вяра.

Дългоочаквана бременност

Луиз Уорнфорд претърпя 18 спонтанни аборта, преди да забременее сполучливо и да износи бебето си. Заедно със брачна половинка си тя прекара 16 години от живота си, с цел да извърши най-съкровената си фантазия. Освен това двойката трябваше да заплати към 80 хиляди паунда за цялото това време, защото процедурата за инвитро не е евтина.

Героинята до последно не вярваше, че ще стане майка. Тя не е снимала по време на бременността си и не е купувала облекла и други неща за бебето. Луиз отбелязваше всеки нов ден в календара си като празник. Лекарите споделиха, че би трябвало да издържите до 28-та седмица. Ако тя успее, тогава бременността несъмнено няма да се забави.

В резултат на това госпожа Уорнфорд роди наследник на 37 седмици. Момчето се роди безусловно крепко и през днешния ден всичко е наред с него. Вдъхновена от личната си история, Луиз взема решение да напише книга за дами. Тя искаше да поддържа всички, които най-малко един път са имали късмет да изгубят дете.

И героинята смяташе за собствен дълг да каже, че човек не би трябвало да се отчайва. Със личния си образец тя сподели, че от време на време са нужни до 18 опита, с цел да извърши главната фантазия на живота си. Ако сега се пробвате да имате бебе, дано тази лека история ви въодушеви. Късмет!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР