Дори да бъдат одобрени протоколите за обиски няма да носят

...
Дори да бъдат одобрени протоколите за обиски няма да носят
Коментари Харесай

Адв. Менков: Разпитът на Кирил Петков изтече в медиите и там не се съдържат данни за престъпление


Дори да бъдат утвърдени протоколите за обиски няма да носят нищо, тъй като от вкъщи на Бойко Борисов не е конфискувано нищо. От дома на Севдалина Арнаудова е конфискуван бележник с лика на Бойко Борисов и рекламни материали с от предходните избори. Това сподели юристът Менко Менков в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 161
Според адв. Менков измежду конфискуваните движимости е и приветствен адрес от Васил Божков до ПР-а на държавното управление с признателност.

По времето, когато е Борисов е бил министър-председател. Как е изнудван, само че праша приветствен адрес. Да благодари че е изнудван ли? Няма доказателства за изнудване. Разследването е формирано незаконосъобразно, сподели още той.

Разследващи служители на реда нямат право да проверяват членове на Министерски съвет, каквито безспорно са били Борисов, Аранаудова и Горанов.

Според адв. Менко Менков от вкъщи на някогашният министър на финансите Владислав Горанов са оззети дреболии.

Адвокатът на водача на ГЕРБ означи, че е провел среща с евродепутати пристигнали особено да проверяват случая. И добави, че те ще проведат срещи и с основния прокурор Иван Гешев, както и с премиера Кирил Петков и вътрешния министър Бойко Рашков.

Вечерта на ареста, служителите на реда нямаха желание да арестуват Борисов, само че някой им се обади по телефона и подреди да го задържат. В този миг имаше медийно известие, че тези лица са арестувани. Разследващата при Арнаудова е споделила, че няма да бъде арестувана, добави още той.

По думите Министерство на вътрешните работи не е събрало други доказателства по случая.

Според адв. Менко Менков разпитът на премиера Кирил Петков изтече в медиите и там не се съдържат данни за закононарушение. Той е от юни предходната година. Този отчет е поръчан от прокуратурата. Сега го размахват 8 месеца по-късно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР