Дори ако Янкис и победителят от NL Cy Young Блейк

...
Дори ако Янкис и победителят от NL Cy Young Блейк
Коментари Харесай

Янките все още се нуждаят от представяне, тъй като опциите са на изчерпване зад Блейк Снел

Дори в случай че Янкис и спечелилият от NL Cy Young Блейк Снел не могат да запълнят огромна празнота в договарянията - приказва се, че те остават разграничени - тимът към момента би трябвало да се усъвършенства завъртане, което наподобява нестабилно фино.

Тъй като комерсиалните цели Корбин Бърнс, Шейн Бийбър и даже Дилън Сийз наподобяват все по-малко евентуално да бъдат реализирани, янките също нямат избор. Снел ще направи ужасно ляво допълнение към спечелилия от AL Cy Young Герит Коул на върха, само че през днешния ден даже задната част и оттатък остават същински проблем.

Янките изгубиха шест жизнеспособни варианти за ротация тази зима, само че през днешния ден наподобяват фокусирани върху писалката. Подписването им с дългогодишния фен на янките и благонадежден ядец на ининга Маркъс Строман и преподписването на калфата Люк Уивър надали компенсира тази загуба на половин дузина оръжия. Математиката просто не работи.

Като цяло, янките в действителност наподобяват по-добре на хартия и въпреки че не скърбя за придобиването на левичарската суперзвезд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР